Shampoot &
hoitoaineet

Shampoo ei ainoastaan puhdista hiuksia. Se antaa myös pohjan kampaukselle ja hoitaa hiuspohjaa. Valitse oikea shampoo hiuksia tai lopputulosta ajatellen.
Pesun jälkeen hiukset tarvitsevat hoitoa aivan kuten vaikka kasvot tarvitsevat päivä- tai yövoiteen. Valitse hoitoaine hiusten tarpeen mukaan. Viimeistele jätettävillä hoitotuotteilla.

MOISTURE & COLOR SHAMPOO

Kosteustasapaino on tärkeää myös hiuksille. Vision MOISTURE & COLOR SHAMPOO kosteuttaa, ja sen sisältämät proteiinit vahvistavat hiuksia ja suojaten samalla väriä. Sopii kaikille hiuslaaduille.

 

VOLUME & COLOR SHAMPOO

Tuuheuttava ja väriä suojaava shampoo. Pro-vitamiini B5 kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Soijaproteiini jättää hiukset kimmoisiksi.

 

REPAIR & COLOR SHAMPOO

Väriä suojaava ja hiuksen rakennetta korjaava shampoo. Sisältää argan- ja avokadoöljyä. Antaa kauniin kiillon.

 

IT’S SILVER

Shampoo vaalennetuille, harmaille ja vaaleille hiuksille. Auttaa säilyttämään viileän sävyn jättäen hiukset pehmeiksi ja hoidetuiksi. Sopii jatkuvaan käyttöön.

 

ANTI DANDRUFF SHAMPOO

Apua hiuspohjan ongelmiin. Rauhoittaa ärtynyttä, kuivaa ja hilseilevää ihoa ja sopii hyvin myös rasvoittuvalle hiuspohjalle. Voit käyttää myös suihkusaippuana koko iholle.

 

REFRESHING FOAM

Puhdistava ja tuuheuttava vaahto, joka levitetään kuiviin hiuksiin. Jättää raikkaan ja ilmavan lopputuloksen, jonka jälkeen voit uudelleen muotoilla hiukset. Voidaan käyttää myös kosteisiin hiuksiin pidentämään pesuväliä.

 

SPRAY AND CLEAN

Kuivashampoo, joka tuuheuttaa, puhdistaa ja raikastaa hiuksia pesukertojen välissä.

 

LEAVE IN TREATMENT SPRAY

Erittäin hoitava suihke, joka sisältää lämpösuojan ja UV-suojan.
Suihke kosteuttaa hiuksia tehokkaasti, suojaa väriä ja antaa runsaasti kiiltoa. Vahvistaa hiuksia tehden niistä tuuhean tuntuiset ja helposti muotoiltavat.
Kuin hiuksiin jätettävä tehohoito!

 

MOISTURE & COLOR CONDITIONER

Kosteuttaa ja selvittää tehokkaasti hiuksia. Proteiinit suojaavat hiusta ja hiusväriä. Sopii kaikille hiuslaaduille.

 

VOLUME & COLOR CONDITIONER

Tämä kevyt hoitoaine viimeistelee hiusten luonnollisen tuuheuden. Sisältää vahvistavia ja suojaavia proteiineja ja jättää hiukset runsaan tuntuisiksi ja kiiltäviksi.

 

HAIR MASK 

Kosteuttava ja korjaava tehohoito, joka suojaa myös hiusväriä. Sisältää mm. sheavoita, auringonkukan siemenuutetta ja kookosöljyä.

 

JUST LEAVE IT 

Kevyt, hiuksiin jätettävä hoitosuihke, jota voit käyttää pelkästään tai lisähoitona toisen hoitotuotteen jälkeen. Selvittää hyvin. Vahvistaa hiuksia, eikä jätä niitä veltoiksi. Suojaa myös auringolta.

 

Yhteystiedot
  • Johanna Miettinen
  • +358 50 511 0174
  • info@visionhaircare.fi
Asset 1@2x-8
Maahantuoja
  • Buumi Pro Oy