MUOTOILU

Rakennetta, tuuheutta, hoitoa, siloittavuutta.
Kevyttä- tai voimakasta tukea muotoiluun. Halutusta lopputuloksesta riippuen, löydät varmasti valikoimastamme tarkoitukseen sopivan tuotteen.
Suurinta osaa voit käyttää kosteisiin sekä kuiviin hiuksiin.

TEXTURE SPRAY

Rakennesuihke, jonka avulla saat volyymia, rakennetta ja pitoa. Lopputuloksena todella kuohkea kampaus. Suihkuta kuiviin hiuksiin ja muotoile vaikka käsin.

 

CURL CREAM

Ihana, hoitava muotoiluvoide kiharoille ja taipuisille hiuksille. Erottelee, poistaa pörröisyyttä ja tekee kiharoista ryhdikkäät.

 

COVER UP

Värisuihke harmaiden hiusten ja tyvikasvun tilapäiseen peittoon. Tasainen ja nopeasti kuivuva lopputulos. Säänkestävä. 4 sävyä.

 

FIBER WAX

Erittäin kuitupitoinen vaha äärimmäiseen muotoiluun. Antaa napakan pidon, mutta on päivän mittaan uudelleen muotoiltavissa. Huuhtoutuu helposti pois.

 

HEAT PROTECTION

Lämpösuojasuihke suojaamaan hiuksia kaikkien lämpötyökalujen kuumuudelta. Hoitaa ja antaa kiiltoa. B-vitamiini auttaa säilyttämään hiusten rakenteen ja vahvuuden. Voidaan käyttää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin.

 

ROCK HARD WAX

Vaha kaikille hiustyypeille. Antaa parhaan pidon ja pysyvyyden. Tarvitset vain pienen määrän vahaa kerralla ja voit luottaa, että muotoilu kestää koko päivän. Levittämällä pyyhekuiviin hiuksiin saat parhaimman lopputuloksen.

 

ROOT LIFTER

Suihkutettava vaahto tuomaan tuuheutta ja ilmavuutta tyvestä latvaan. Vähentää myös hiusten pörröisyyttä. Käytä pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ja föönaa. Sisältää lämpösuojan.

 

RUFF

Mahtava volyymituote kaiken pituisille hiuksille. Helppo käyttää: annostele vähän ja saat käsiteltävyyttä sekä luonnollisen tuntuisen lopputuloksen. Annostele enemmän ja saat runsaasti karkeaa rakennetta ja tuuheutta.

 

SMOOTH CREAMINAL

Tehokkaasti hoitava muotoilutuote. Sisältää yhdistelmän vitamiineja ja proteiineja. Vähentää pörröisyyttä ja hoitaa latvoja.

 

SPRAY WAX

Hienojakoinen ja helposti levitettävä vahasuihke. Antaa hiuksille rakennetta jättämättä tahmeaa lopputulosta. Sopii kaiken pituisille hiuksille.

 

STYLING CREME

Muotoiluvoide kevyellä pidolla kaikkiin tyyleihin.

 

STYLING MOUSSE

Rakennetta ja tuuheutta antava muotovaahto voimakkaalla pidolla. Kaikille hiustyypeille ja pituuksille.

 

STYLING POWDER

Pumppupullossa oleva hiuspuuteri on helppo levittää tasaisesti. Antaa uskomattoman nosteen, joka kestää. Käytä kuiviin hiuksiin ja muotoile.

 

THICKER

Voidemainen, hoitava muotoilutuote. Antaa hiuksille rakennetta samalla hoitaen ja kosteuttaen hiuksia. Jättää hiukset ilmaviksi ilman tuotetuntua. Antaa lämpösuojan kaikille lämpötyökaluille. Keskivahva pito.

 

VOLUME

Muotoilusuihke, joka antaa hiuksille tuuheutta. Helppo levittää tasaisesti kaikkialle hiuksiin. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä kosteisiin hiuksiin ennen föönausta.

 

UMBRELLA

Kosteussuojasuihke, joka estää tehokkaasti kosteuden aiheuttamaa pörröisyyttä auttaen pitämään hiukset sileinä ja pehmeinä.

 

Yhteystiedot
  • Johanna Miettinen
  • +358 50 511 0174
  • info@visionhaircare.fi
Asset 1@2x-8
Maahantuoja
  • Buumi Pro Oy